REȚETA LUI GARY YOUNG PENTRU STABILIREA OBIECTIVELOR ÎN MATERIE DE ULEIURI PENTRU ANUL 2018 – 2019

By

Pe data de 31 decembrie 2017, Gary Young a trimis echipei executive un text cu rețeta sa pentru stabilirea obiectivelor utilizând uleiuri. Am permisiunea lui Gary de a o împărtăși cu voi — doriți să o vedeți? Acesta este mesajul său :

Înainte de a merge la culcare, pune ulei Clarity în pulverizatorul de pe masă sau birou și așterne-ți pe hârtie obiectivele personale și de grup pentru YL în 2018. Apoi aplică ulei Transformation pe picioare, Dream Catcher pe tâmple, Frankincense pe cap, Magnify your Purpose în pulverizator și Acceptance la nivelul buricului.

Apoi pune-ți lângă pat, pe noptieră un carnețel de notițe și un pix pentru ca atunci când te trezești din somn să poți scrie rapid. Atunci când te trezești, pune ulei Believe în pulverizator pentru restul zilei.

Bucură-te de noua ta experiență, deoarece intri într-o nouă paradigmă și revitalizează-te cu generația de uleiuri esențiale YL.

Cu stimă,
Gary și Mary

 

Gary Young nu mai este printre noi, dar îi multumim pentru sfaturile pretioase pe care le-a lasat ca mostenire 🙂

Așadar, cu minunata rețetă a lui Gary pentru stabilirea obiectivelor, pe de-o parte, și cu incredibilele uleiuri Young Living pe de alta, ne putem stabili fiecare personal și în grup obiective pentru anul 2019, având în vedere că aceasta este misiunea noastră de a le spune și altora despre viziunea lui D. Gary Young.

2019 va fi un an SPECIAL!

Multumesc Gary! Miss you!

 

Uleiurile esentiale create de Gary Young le puteti comanda cu reducere de -24% aici

 

salutari parfumate

 

We also recommend

No Comments

Leave a Reply