Setul de semne de carte aromate

By

Fiind întrebata zilnic de mamici cum sa foloseasca pentru sugari si copii mici uleiurile esentiale, m-am gândit sa creez un set de semne de carte (40 de bucati)  în care sa descriu când pot fi folosite pentru corp si psihic. Setul cuprinde 40 de plante din care se extrag uleiurile esentiale.

Urmatorul trio este un amestec pentru difuzor 2 picaturi neroli, 2 picaturi geranium si 3 picaturi grepfrut. Are rol de a întari psihicul, elimina teama, frica, ingrijorarea, depresia. Terapia se face pe o perioada mai lunga.

La sfârsitul lunii noiembrie 2018 am reusit sa scot de la tipar aceste minunate semne de carte si ma bucur mult ca unul din proiectele mele am reusit sa îl realizez.

De asemenea semnele de carte aromate includ si efectele secundare ale uleiurilor, contraindicatii, denumirea uleiului esential în limba latina si valabilitatea. Si asta nu e tot 🙂 Pe verso am ales un citat care are legatura cu uleiul esential, iar mai jos am lasat loc pentru “notite”, în cazul în care doriti sa mai adaugati ceva, o informatie noua sau cum v-a ajutat.

 

 

 

 

Aceste semne de carte se vând în set de 40 de bucati, pretul fiind 13€ sau 60 de lei, iar posta 9€ pentru ca locuiesc in Germania. Pe viitor vor fi disponibile direct în Romania de cumparat.

 

 

 

 

 

We also recommend

No Comments

Leave a Reply